MVcards

Ik heb een voorliefde voor Pokémon. Vroeger keek ik elke middag de afleveringen die er op de televisie verschenen. Na de aflevering ging ik naar buiten met vrienden om tegen elkaar te battlen met onze Pokémon kaarten. Wij hadden hier allemaal zoveel plezier in.

Ik wilde altijd al een bedrijf beginnen in een bepaald product, maar dan is de vraag: in wat?

Voor mij was Pokémon een leuke hobby, maar dit wilde al snel uitbreiden. Ik durfde nooit de stap te maken om een bedrijf te beginnen, tot de zomer van 2022. Hier kreeg ik de gedachte: Ik wil andere mensen blij kunnen maken en mijn hobby kunnen delen met jullie. Ik besteed veel tijd om de leukste artikelen aan te bieden en de mooiste sets in de gaten te houden.

Er komt veel kijken bij het opbouwen van een bedrijf. Daarom wil ik de klantvriendelijkheid altijd voorop stellen. Het zou dan ook super zijn als jullie een review achterlaten op mijn pagina en daarbij vertellen hoe jullie het zakendoen hebben ervaren!

Hebben jullie vragen en/of opmerkingen? Over bijvoorbeeld nieuwe sets, kaarten of andere Pokémon artikelen, neem dan gerust contact op via het contactformulier. Dan zullen we u proberen zo snel mogelijk te woord te staan.


Neem gerust een kijkje op mijn website!


MVcards