Losse Pokémon kaarten kopen bij MVcards

Losse Pokémon Kaarten Kopen Bij MVcards


Ben jij op zoek naar losse Pokémon kaarten om te kopen om jouw verzameling compleet te maken? Dan zit jij bij Pokémon MVcards op het juiste adres. MVcards beschikt namelijk over een mega groot assortiment aan losse Pokémon kaarten voor een mega goede prijs. Elke maand worden de kaarten geüpdatet en zorgen wij voor de nieuwste kaarten voor jouw sets.  

Hoe meer losse Pokemon kaarten jij koopt, hoe voordeliger jij uit bent!
Als jij meer verschillende kaarten bij MVcards koopt, betaal je maar eenmalig verzendkosten en vergeet niet, boven de 150,- euro is de verzending zelfs gratis. Stel dat jij één los Pokémon kaartje koopt, dan moet je voor dat ene kaartje ook nog apart verzendkosten betalen. Stel dat jij dat meerdere keren in de maand doet, krijg jij telkens de losse verzendkosten. Als jij in één keer jouw verzameling wil compleet maken, kan je in één keer de kaarten die jij zoekt bestellen. Dat is pas voordelig!  MVcards is lekker goedkoop dus voor jouw losse Pokémon kaarten en artikelen bespaar jij een heleboel geld. 

 

Bedrijfsmatig inkopen bij MVcards?

Dat kan ook. Stuur mij een mail op info@pokemon-mvcards.com en geef de hoeveelheden door. Ik stuur een prijs terug en de verwachte leverdatum. Vergeet niet jouw BTW nummer mee te sturen ter verificatie voor de afhandeling. 

 

Waarom losse Pokémon kaarten kopen bij MVcards?
Er zijn veel verschillende redenen om bij MVcards jouw Pokémon kaarten te kopen. De meest voorkomende redenen zijn als volgt:

- Je bent fan van verschillende Pokémon en wilt alle kaarten van deze Pokémon hebben,

- Je spaart verschillende Pokémon kaarten en wilt af en toe wat leuke kaarten kopen, maar niet teveel geld uitgeven aan booster packs. 

- Je wilt jouw eigen collectie compleet maken en voltooien,
- Je doet een investering van een bepaalde kaart, om er voor te zorgen dat de kaart later meer geld waard wordt, benieuwd naar welke kaart mogelijk meer waard kan worden? Stuur mij een mailtje met de vraag en je krijgt daar een advies op. Let wel op, het is een advies en geen zekerheid.
- Je wilt een gaaf cadeau verzinnen voor iemand uit jouw kring en weet niet wat. Verras iemand eens met Pokémon. Wellicht brengt dit nostalgische herinneringen op. 

Assortiment aan kaarten
Neem elke maand een kijkje op de website van MVcards, zodat jij op de hoogte blijft van de nieuwste kaarten en releases. Er worden regelmatig Card lists geupload van de nieuwe Pokémon kaarten en sets, waardoor jij makkelijk kan kijken wat je compleet moet maken. Er komen dus telkens nieuwe kaarten bij. Deze kaarten worden altijd te koop gezet onder de kop: Losse Kaarten. Hier kan jij per set zoeken wat je nodig hebt. 

 

Pokémon kaarten kopen
Snel, makkelijk en goedkoop Pokémon kaarten kopen doe je dus bij MVcards. Het assortiment wordt alleen maar groter. Dit betekent dat MVcards een betrouwbare en professionele Pokémon website is, waar jij alles wat je zoekt kan vinden. Wij hopen dat iedereen tevreden is met de kaarten die jullie bij MVcards kopen. Laat het ons dan weten op Trustpilot via de button helemaal onderaan de website!

 

Is MVcards een betrouwbare Pokémon website?
MVcards is zeker een betrouwbare Pokémon website. MVcards is al een geruime tijd bezig met het verzamelen van Pokémon kaarten en de verzorging van de nieuwste releases voor de sets. MVcards is ook een verkoper op Cardmarket, waar er ook al 100+ sales gemaakt zijn. MVcards heeft een goede klantenservice met snelle reacties. Neem ook een kijkje op de sociale media accounts van MVcards, om op de hoogte te blijven van de nieuwste feitjes. 

Pokemonmvcards op TikTok
Pokemonmvcards op Instagram
Pokemonmvcards op Facebook